Fotografie, identificatie en beveiliging.
Dit zijn de pijlers waarop het producten- en dienstenscala van Vandenberg-ID rust.
Het onderbrengen van onze specialistische kennis van fotografie en identificatie,
staat borg voor oplossingen van de hoogste kwaliteit.
Bij iedere opdracht putten wij uit deze bronnen en dit leidt al sinds 1981 tot gestage groei.
Professioneel werken met een sterk gevoel voor service, resulteert in een referentielijst waarop u veel bekende namen aantreft, uit het bedrijfsleven en de overheid.
Deze organisaties hebben onze expertise gezocht, nadat wij onze sporen reeds in de schoolfotografie hadden verdiend. Ook in het onderwijs blijven wij continu innoveren. Het geheel leidt tot een steeds breder spectrum van activiteiten.

Fotografie en identificatie

Fotografie vormt het hart van onze activiteiten. Fotosessies kunnen worden aangewend voor het produceren van ID-cards of digitale fotobestanden voor administratiesystemen.
Moeiteloos brengen wij voor u beeld en data bij elkaar. Bijvoorbeeld de koppeling tussen foto en personeelsnummer. Vervolgens personaliseren wij uw ID-cards met foto erop voor toegangscontrole, betaalsystemen of andere functionaliteiten.
Beveiliging en identificatie zijn de sleutelwoorden bij onze dienstverlening voor het bedrijfsleven en de overheid.

Digitalisering foto’s voor elk systeem

Steeds vaker worden foto’s opgenomen in databestanden, zoals bijvoorbeeld een salaris administratiesysteem.
U levert enkel de relevante gegevens bij ons aan en onze automatiseringsafdeling koppelt hieraan de gewenste foto’s. Vervolgens ontvangt u pasklare bestanden die u moeiteloos kunt inlezen in uw eigen serveromgeving.

Service

Onze bedrijfscultuur wordt gedomineerd door het “wij-gevoel”. Dit vormt de basis voor een groot verantwoordelijkheidsgevoel van onze medewerkers, waarmee onze kwaliteit wordt gewaarborgd. Het zorgt er ook voor dat we altijd meedenken en iedere keer weer trachten de optimale oplossing te vinden voor elke opdracht, klein of groot. Dit leidt er toe dat we ons blijvend onafhankelijk opstellen richting leveranciers van apparatuur. Alleen zo kunnen we u immers het beste eindproduct garanderen.

Beveiliging

Beveiliging heeft in alle facetten van ons bedrijf de hoogste prioriteit.
Het geregistreerd fotografen, waarbij NAW-gegevens of andere persoonsgebonden informatie worden gebruikt, noodzaakt deze hoge beveiligingsnormen.
Medewerkers, administratieve processen, de toegang tot het pand en de automatisering: hieraan worden doorlopend de hoogste eisen gesteld.
Al onze medewerkers worden gescreend, onze administratie doorstaat iedere vorm van audit, netwerken zijn – afhankelijk van hun toepassing – strikt gescheiden.
Zowel fysiek als op systeemniveau is de beveiliging van onze automatisering toegespitst op de diverse disciplines in het bedrijf. Dit in combinatie met diverse toegangscontroles en brand- en inbraakvrije kluizen voor opslag van vertrouwelijke informatie, garandeert dat uw informatie bij ons veilig is gewaarborgd.
De bescherming van persoonsgegevens staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd, hetgeen ons wezenlijk onderscheidt van anderen in zowel fotografie als identificatie.

Techniek

Zonder onderzoek geen toekomst. Een aanzienlijk deel van onze omzet wordt dan ook besteed aan research en developement. Dit kan betrekking hebben op apparatuur zoals camera’s en kaartprinters. Maar ook wordt continu geïnvesteerd in onze automatiseringsafdeling voor de ontwikkeling van specifieke programmatuur ter ondersteuning van de diverse productlijnen. Alleen daarmee kunnen wij u garanderen dat wij elke ID-card kunnen voorzien van alle mogelijke data en coderingen. Dat wij uw databestanden altijd kunnen lezen en dat u onze bestanden altijd in uw systeem kunt integreren. En…… dat onze identificatiemiddelen compatibel zijn met vrijwel alle systemen.