Vandenberg-ID is gespecialiseerd in persoonsfotografie, ID-cards, kaarthouders, draagmiddelen en printers ten behoeve van het bedrijfsleven, overheid en onderwijs.

Veel gerenommeerde bedrijven weten ons te vinden wanneer zij een partner zoeken in persoonsfotografie, ID-cards en kaarthouders. Professionaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal. Service en kwaliteit is wat u van ons ontvangt.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is onze organisatie opgedeeld in twee teams,
één voor het bedrijfsleven & overheid en één voor het onderwijs.

Op deze website vindt u informatie over onze dienstverlening in de zakelijke markt (ID-cards, bedrijfspassen, kaarthouders, draagmiddelen, fotosessies en overige producten).

Eveneens kunt u informatie vinden over onze unieke werkwijze met mobiele studiowagens. Vandenberg-ID is de grondlegger van dit mooie concept en door alle kennis over deze efficiënte werkwijze goed te benutten, ervaren vele organisaties dagelijks de voordelen hiervan.

Mobiele studiowagens bieden u de mogelijkheid om in een korte tijd veel personen te laten fotograferen. Tot ruim 7.000 personen per dag. Op dit moment rijden er dagelijks 10 mobiele studiowagens door het land om onze klanten maximaal van dienst te zijn.

Door continue te investeren in medewerkers en apparatuur blijft Vandenberg-ID voorop lopen in de fotografie en security wereld.
Met maar liefst 12 gediplomeerde vakfotografen in vaste dienst kunt u iedere opdracht aan ons toevertrouwen.

Vandenberg-ID streeft naar een zo hoog mogelijke dienstverlening. Denken in oplossingen en niet in snelle omzet. Een goed plan, werken met professionals en bovenal goede communicatie zijn ingrediënten voor ons en uw succes.

Wanneer u kiest voor een samenwerking met een betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand bedrijf, neemt u dan ook eens contact op met ons. Wij zijn u immers graag van dienst.

Vandenberg-ID is ISO 9001 gecertificeerd en aangesloten bij de Vereniging Professionele Schoolfotografen (VPS). Daarnaast werken wij volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).